Ένα άρθρο για να δούμε πώς δημιουργούμε αναρτήσεις στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου. Όμορφες αναρτήσεις με σωστό περιεχόμενο.
Καλή μας αρχή…
Τα στοιχεία ενός άρθρου:
- περιεχόμενο
- δομή
- αισθητική
Εδώ είναι το τέλος… ή όχι;
Οι θρεπτικές ουσίες των τροφίμων
Οι θρεπτικές ουσίες που περιέχονται στις τροφές κατατάσσονται στις κατηγορίες:
- Υδατάνθρακες, απλοί και σύνθετοι (Μονοσακχαρίτες, Δισακχαρίτες, Πολυσακχαρίτες).
- Λιπίδια, δηλαδή Ουδέτερα λίπη, Λιποειδή και Έλαια.
- Πρωτεΐνες, δηλαδή τα διάφορα Λευκώματα.
- Ανόργανα άλατα και νερό, και
- Βιταμίνες.